Natural Honey

and beekeeping

Praesent id odio quis massa aliquet dictum ut eget erat. Aliquam erat volutpat. Pellentesque sit amet congue tellus.

975

liters of honey sold

24

mil bees on the farm

32

bees families

56

hectares of fields

Information

About honey

Suspendisse mattis enim velit. Maecenas egestas mi auctor tortor imperdiet, ut bibendum arcu faucibus. Pellentesque malesuada erat eget felis consectetur laoreet. Nullam eu nunc aliquet, maximus magna nec, placerat tellus.

100%

organic
product

Useful properties of honey

  • regulates metabolic processes
  • increases immunity
  • honey improves blood composition
  • helps to cope with insomnia
  • gives energy to the body, restores strength
Products

Online store

Technology

How we produce our honey

Making honey is a complex and unique process and is produced in several stages

Suspendisse mattis enim velit. Maecenas egestas mi auctor tortor imperdiet, ut bibendum arcu faucibus. Pellentesque malesuada erat eget felis consectetur laoreet. Nullam eu nunc aliquet, maximus magna nec, placerat tellus.

01. Flowers produce nectar and attract our bees

Suspendisse mattis enim velit. Maecenas egestas mi auctor tortor imperdiet.

02. Bees collect the nectar and carry it to the beehive

Suspendisse mattis enim velit. Maecenas egestas mi auctor tortor imperdiet.

03. Bees seal cells with wax and honey ripens

Suspendisse mattis enim velit. Maecenas egestas mi auctor tortor imperdiet.

04. We collect the product and transfer it to the packaging

Suspendisse mattis enim velit. Maecenas egestas mi auctor tortor imperdiet.

Testimonials

What our clients say

Ivana Horvat
Business Analyst

Med je sladak i gust sok što ga pčele medarice tvore od nektara koji skupljaju na cvjetovima ili slatkim izlučevinama (medene rose) nekih kukaca. Med je i najsavršeniji proizvod prirode, u njemu se nalaze gotovo svi sastojci koji grade ljudski organizam. Nektar koji pčele skupljaju iz cvijeća glavni je izvor ugljikohidrata koje pčele pretvaraju u lako probavljivi slador – glukozu i fruktozu, koji je glavni sastojak meda.

Patricia Kovač
Top Manager

Zreli med ne sadrži više od 15% vode, a pčele ga u saću pokrivaju voštanim poklopcima i tako čuvaju od upijanja vlage i kvarenja. U medu se nalaze minerali, aminokiseline, visoko vrijedne organske kiseline kao što su mravlja, jabučna, limunska, octena, jantarna kiselina, pigmenti, razni derivati klorofila, vosak, inulin te elementi kompleksa vitamina B. Med medljikovac sadrži 13 puta više mineralnih tvari od cvjetnog meda, a osobito željeza.

Ivan Babić
Company Owner

Svi dosadašnji pokušaji miješanja industrijske proizvodnje meda usprkos silnoj tehnologiji i uloženim ogromnim sredstvima dali su poražavajuće rezultate. Tajnu proizvodnje pravog prirodnog pčelinjeg meda pčele nose u svom tijelu i organima za probavu koji taj proizvod pretvaraju u lijek gotovo nezamjenjiv u ljudskoj prehrani. Nema na svijetu pčele koja proizvodi loš med, loš med rezultat je industrijskog punjenja meda ili lošeg nesavjesnog i neobrazovanog pčelara.

Our sweet clients

and partners

Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Our blog

Recent blog posts

Pretplati se za tjedne novosti
Prati nas
error: Alert: Zaštićen sadržaj !!
LIVE DRAW MACAU LIVE DRAW HK http://68.183.239.31/ http://178.128.216.7/ http://159.89.195.246/ http://159.223.95.91/